Меблі для персоналу «Джет Вуд»

ЗНИЖКА
NEW

 

Ця колекція є продовженням серії меблів Джет із застосуванням нових елементів та комбінованих металевих опор зі вставками із натурального дерева. Серія меблів Джет Вуд призначена для стандартних офісних приміщень та офісів типу open space. За рахунок включення вставок з натурального дерева дана серія створить затишок та теплу атмосферу Вашого офісу!

Артикул: ДВП Категорія:

Комплекты серии

Комплектация серии

Єдність двох стихій – меблі для персоналу «Джет Вуд».

 

Класичні офісні меблі з дерева – це занадто академічно. Вони не відображають дух нашої стрімкої епохи повною мірою, не відгукуються в серці представника бізнесу нового покоління.

Постіндустріальний напрямок дизайну меблів для співробітників офісу з великою кількістю металу і скла хоч і випромінює енергію, але може виявитися занадто «механічним», неживим для сприйняття людини.

Як же дотримати баланс, де знайти офісні меблі для персоналу, що поєднують у собі актуальні риси стилю «хай-тек» і теплу ергономіку, за яку ми так цінуємо натуральні матеріали в інтер’єрі? Потрібно врахувати, що офісні меблі мають коштувати недорого за незмінної вимоги найвищої якості та надійності.

Рішення існує. Погляньте на меблі для персоналу «Джет Вуд» і переконайтеся – це те, що Ви шукаєте! Купити якісні оригінальні офісні меблі за найприйнятнішою ціною – дійсно справжня удача.

 

Розгляньте найкращу пропозицію: купити меблі для співробітників офісу «Джет Вуд» недорого з доставленням прямо до Вашого офісу в Харкові, Харківській області та в будь-якому населеному пункті України, де є представництва компаній-перевізників «Делівері» або «Нова Пошта».

Що для цього потрібно? Отримайте професійну консультацію менеджера інтернет-магазину офісних меблів «M-Concept», зробіть вибір у докладному електронному каталозі та натисніть кнопку «купити». Нова обстановка вже їде до Вас!

Робочий стіл в офісі – економія не за рахунок якості.

 

Головна відмінна деталь інтер’єру на основі меблів для співробітників офісу «Джет Вуд» – це оригінальний дизайн і конструктивне рішення опор письмових столів. Сміливий і виграшний варіант: поєднання в конструкції двох традиційних матеріалів – металу і натуральної деревини.

– Дерево добірної якості чудово виконує функцію основного матеріалу несучої конструкції. Опори помітно пожвавлюють картину повсякденного офісного простору, зберігаючи міцність і надійність.

– Меблі для персоналу цієї колекції – це преміум-клас. Кожна деталь має свою справедливу ціну, причому в підсумку ця ціна не така висока.

– Економія під час купівлі повного комплекту офісних меблів стає очевидною внаслідок вдалого конструкторського ходу – загальні опори здвоєних робочих столів офісу. Скорочення обсягу цінних матеріалів без втрати міцності та надійності дає можливість купити комплект недорого.

Меблі для співробітників офісу «Джет Вуд» надихають і дивують.

 

Комплектація цієї меблевої серії вражає своєю новизною і різноманітністю можливостей комбінування елементів. В електронному каталозі інтернет-магазину меблів для офісу «M-Concept» достатньо підготовлених композицій меблів для персоналу «Джет Вуд». Це універсальні рішення більшості завдань планування офісної площі.

У разі індивідуального комплектування зверніть увагу на характерні особливості, що виділяють офісні меблі цієї серії.

  1. Робочі столи. Вибір на всі випадки життя: прямокутні письмові столи для індивідуального використання, столи зі здвоєними стільницями, а також столи-модулі для складання конференційних конструкцій довільної конфігурації.
  2. Тумби. Є безліч варіантів призначення і типорозмірів.
  3. Офісні стелажі для документів. Оригінальний дизайн стелажів, що запам’ятовується, поєднується з винятковою міцністю і довговічністю.

 

 

Виробнича компанія «M-Concept» виготовить для Вас меблі для співробітників офісу на замовлення!
Оновлення...
  • У кошику немає товарів.