Кабінет керівника «Флеш»

 

Кабінетна система «Флеш» складається з елементів, що створюють представницьку та багатофункціональну робочу зону керівника. У поєднанні з різними комбінаціями кольорів ДСП, а також вставками з тонованого скла, підкреслюється індивідуальний смак його власника. Цей набір гарантує, що всі необхідні речі завжди легкодоступні.

Артикул: ФР Категорія:

Комплектация серии

Кабінет керівника «Флеш» доводить – мрії здійснюються!

 

Природні природні форми, образи, кольори якимось чудовим чином привертають увагу людини. Яскравим прикладом такого впливу в архітектурі є твори геніального архітектора Гауді з Барселони. Ви ніби занурюєтеся у світ фантазії автора…

«Я вільний!» – як каже Вам меблі для кабінету керівника «Флеш». Оформлений в легкому сучасному стилі інтер’єр кабінету керівника неодмінно справить позитивне враження на відвідувача та створить бадьорий творчий настрій господареві офісу.

Офісні меблі найвищої якості, які надають максимум зручності, комфорту та функціональних можливостей – це особистий кабінет керівника «Флеш». Просто перерахуємо найзначніші риси інтер’єру, який Ви можете купити за найвигіднішою ціною:

  1. Незрівнянний дизайн, що запам’ятовується. Бажаєте створити імідж непересічної прогресивної особистості? Меблі для керівника “Флеш” – це Ваш вибір!
  2. Зручність у роботі. У даному випадку ергономіка взяла гору над незграбними формами іміджу «мінімалізм». Все під рукою, максимальний комфорт.
  3. Якість виготовлення на найвищому рівні. Це справжні стильні меблі бізнес-класу.
  4. Для офісних меблів такого високого рівня це недорого!

Найкращу пропозицію щодо вирішення завдання «купити кабінет керівника» Ви знайдете в каталозі інтернет-магазин офісних меблів «M-Concept».

Хочете працювати комфортно – вибирайте меблі для керівника “Флеш”.

 

Два слова про дизайн.

  • Форми, геометрія – це вільні природні лінії, що дають змогу повноцінно розкрити ідею Вашого творчого потенціалу.
  • Цікавий момент – поєднання текстур деревини цінних порід, гладких однотонних поверхонь та вставок зі скла. Цікавий дизайнерський хід, Ви не знаходите?
  • Колірна композиція пропонує Вам вибір: натуральні деревні тони поруч із елементами, пофарбованими у світлий фоновий тон.

Письмовий стіл – основа композиції інтер’єру кабінету керівника. Особливість колекції меблів для офісу «Флеш» – різноманітний вибір додаткових елементів для столу керівника. Робочу поверхню головного столу можна ефективно розширити рахунок застосування приставного столу для брифінгів, кутових радіусних елементів, і навіть кришок для стаціонарних тумб.

Офісні шафи офісних меблів для керівника Флеш виконані в традиційному стилі, що успішно підтримує загальний баланс композиції інтер’єру. Фасади шаф виготовлені з меблевої плити, що ламінує, ДСП з ламінацією, а також із загартованого скла кольору «бронза». Зручно, практично і чудово виглядає!

Ви можете купити кабінет, виготовлений на замовлення із доставкою.

 

Виробнича компанія M-Concept пропонує Вам унікальну послугу: виготовлення офісних меблів для керівника на замовлення. Використовуйте творчий потенціал на повну!

Продукт добірної якості буде виготовлений спеціально для Вас! Просто уявіть:
інтер’єр кабінету керівника створюється за Вашим бажанням, без обмежень у розмірах, комплектацію Ви вирішуєте особисто. Буде також враховано нюанси колірних рішень оформлення робочого простору Вашого офісу.

Ціна меблів, вироблених на замовлення, не відрізнятиметься від ціни меблів з каталогу інтернет-магазину офісних меблів «M-Concept».

Замовте офісні меблі з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області та по всій території України.
Оновлення...
  • У кошику немає товарів.